مقاله ارشد بررسی تأثیر عوامل مدیریتی بر صفات اقتصادی گله‌های مرغ مادر گوشتی

مقاله ارشد بررسی تأثیر عوامل مدیریتی بر صفات اقتصادی گله‌های مرغ مادر گوشتی

دانلود

مقاله ارشد بررسی تأثیر عوامل مدیریتی بر صفات اقتصادی گله‌های مرغ مادر گوشتی دسته: کشاورزی بازدید: 4 بار فرمت فایل: docx حجم فایل: 263 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 135 مقاله حاضر در 135 صفحه برای رشته علوم دامی در مقطع کارشناسی ارشد با رعایت تمام نکات مقاله نویسی آماده گردیده است در ضمن فهرست مطالب در زیر آمده است انشالله مورد پسند واقع گردد قیمت فایل فقط 20,900 تومان پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود. پرداخت و دانلود فهرست مطالبعنوان                                                                                                                                 صفحهفصل اول: کلیات1-1- مقدمه………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 11-2- فرضیات………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 3فصل دوم: بررسی منابعتاریخچه صنعتی شدن مرغ در دنیا و ایران………………………………………………………………………………………………………… 4تغذیه گله های مرغ مادر گوشتی …………………………………………………………………………………………………………………….. 62-1- تغذیه گله های مرغ مادر گوشتی در دوره رشد………………………………………………………………………………………… 82-1-1- احتیاجات انرژی جوجه های در حال رشد…………………………………………………………………………………………. 82-1-2- احتیاجات پروتئین جوجه های در حال رشد………………………………………………………………………………………. 82-1-3- محدودیت خوراک……………………………………………………………………………………………………………………………. 122-1-3-1- محدودیت کیفی خوراک……………………………………………………………………………………………………………….. 122-1-3-2- محدودیت کمی خوراک………………………………………………………………………………………………………………… 122-1-3-2-1- تغذیه هر روزه………………………………………………………………………………………………………………………….. 122-1-3-2-2- تغذیه یک روز در میان……………………………………………………………………………………………………………… 132-1-4- تغذیه پیش از تخمگذاری………………………………………………………………………………………………………………….. 162-1-4-1- سوخت و ساز کلسیم……………………………………………………………………………………………………………………. 162-1-4-2- وزن و جثه بدن……………………………………………………………………………………………………………………………. 172-1-4-3- ترکیبات بدن………………………………………………………………………………………………………………………………… 172-1-4-4- وزن تخم مرغ و جوجه درآوری…………………………………………………………………………………………………….. 172-2- تغذیه گله های مرغ مادر گوشتی در دوره تولید……………………………………………………………………………………….. 19عنوان                                                                                                                                 صفحه2-2-1- احتیاجات انرژی قابل سوخت و ساز گله های مرغ مادر گوشتی در دوره تولید……………………………………… 202-2-2- احتیاجات پروتئین خام و آمینو اسید گله های مرغ مادر گوشتی در دوره تولید……………………………………… 282-3- مدیریت گله های مرغ مادر گوشتی………………………………………………………………………………………………………… 322-3-1- مدیریت یکنواختی سازی وزن بدن…………………………………………………………………………………………………….. 322-3-2- مدیریت برنامه نوری…………………………………………………………………………………………………………………………. 342-3-3- مدیریت کنترل شرایط محیطی…………………………………………………………………………………………………………… 362-3-3-1- جهت قرار گرفتن آشیانه ها (شرقی- غربی و شمالی- جنوبی)…………………………………………………………. 362-3-3-2- ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی و مزرعه………………………………………………………………. 372-3-3-3- تراکم در واحد سطح آشیانه گله های مادر گوشتی…………………………………………………………………………… 382-4- مدیریت کیفیت آب در مزارع مرغ مادر گوشتی………………………………………………………………………………………. 38فصل سوم: مواد و روشها3-1- محل انجام پژوهش……………………………………………………………………………………………………………………………….. 393-2- جامعه آماری………………………………………………………………………………………………………………………………………… 393-3- واحد آماری…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 393-4- نرم افزار مورد استفاده………………………………………………………………………………………………………………………….. 393-5- نحوه جمع آوری اطلاعات لازم برای پژوهش…………………………………………………………………………………………. 393-5-1- اطلاعات دوره پرورش گله های مادر گوشتی………………………………………………………………………………………. 403-5-1-1- تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی…………………………………………. 403-5-1-2- تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی………………………………………….. 413-5-1-3- تمهیدات محیطی در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………. 413-5-2- اطلاعات دوره تولید گله های مادر گوشتی………………………………………………………………………………………….. 42عنوان                                                                                                                                 صفحه3-5-2-1- تمهیدات تغذیه ای در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی…………………………………………….. 423-5-2-2- تمهیدات مدیریتی در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………… 433-5-2-3- تمهیدات محیطی در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………….. 433-5-3- نمونه برداری از آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی (جهت آزمایش شیمیایی)…………………………………….. 443-5-3-1- انجام آزمایش تعیین کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی…………………………………………. 443-5-3-1-1- سختی کل………………………………………………………………………………………………………………………………… 443-5-3-1-2- سختی کلسیم…………………………………………………………………………………………………………………………… 443-5-3-1-3- سختی منیزیم…………………………………………………………………………………………………………………………… 453-5-3-1-4- سختی کلر……………………………………………………………………………………………………………………………….. 453-5-3-1-5- باقیمانده تبخیر…………………………………………………………………………………………………………………………. 453-5-3-1-6- معادل NaCl…………………………………………………………………………………………………………………………… 463-5-3-1-7- تعیین قلیائیت کل……………………………………………………………………………………………………………………… 463-5-4- تعیین میزان مواد مغذی جیره های غذایی مصرفی در دوره پرورش و تولید گله های مرغ مادر گوشتی……. 463-6- تجزیه و تحلیل……………………………………………………………………………………………………………………………………… 473-6-1- ضریب همبستگی……………………………………………………………………………………………………………………………… 473-6-2- تجزیه واریانس…………………………………………………………………………………………………………………………………. 473-6-3- روابط رگرسیون……………………………………………………………………………………………………………………………….. 473-7- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش و تولید گله های مادر گوشتی……………………………………………………… 483-7-1- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش مرغ مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)…………………………………………. 483-7-2- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)……………………….. 483-7-3- متغییرهای بررسی شده در دوره تولید مرغ مادر گوشتی (23 تا 64 هفتگی)…………………………………………… 493-7-4- متغییرهای بررسی شده خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید (23 تا 64 هفتگی)………………………… 50عنوان                                                                                                                                 صفحه3-7-5- متغییرهای بررسی شده درخصوص میزان مصرف سرانه آمینواسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش و تولید مرغ و خروس گله های مادرگوشتی…………………………………………………………………………………………………………………………… 503-7-6- متغییرهای بررسی شده در خصوص کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مادرگوشتی……………………………… 50فصل چهارم: نتایج و بحث4-1- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)………………………………… 524-1-1- اثر تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی………………………………………………………… 524-1-1-1- اثر انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادر گوشتی…………… 524-1-1-2- اثر انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه تا زمان تحریک نوری گله های مرغ مادر گوشتی……………. 544-1-1-3- اثر مدت زمان استفاده از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادرگوشتی…………………………………………… 554-1-2- اثر تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی…………………………………………………………. 564-1-2-1- اثر یکنواختی وزن بدن گله های مرغ مادرگوشتی در سن 20 هفتگی………………………………………………… 564-1-3- اثر تمهیدات محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی…………………………………………………………… 594-1-3-1- اثر وضعیت مرزعه پرورش گله های مرغ مادرگوشتی در خصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی)…… 594-1-3-2- اثر میزان تراکم در واحد سطح آشیانه گله های مرغ مادرگوشتی در دوره پرورش………………………………. 614-1-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی………………………… 624-2- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)…………………………… 644-2-1- اثر تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی………………………………………………….. 644-2-1-1- اثر خوراک مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی………………………………… 644-2-1-2- اثر پروتئین خام مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی…………………………. 664-2-1-3- اثر کل پروتئین خام مصرفی سرانه در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی…………………………….. 684-2-2- اثر تمهیداتی مدیریتی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی…………………………………………………… 69عنوان                                                                                                                                 صفحه4-2-2-1- اثر یکنواختی وزن بدن خروس گله های مادر گوشتی در زمان تحریک نوری……………………………………. 694-2-3- اثر تمهیدات محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی…………………………………………………….. 714-2-3-1- اثر وضعیت مزرعه پرورش خروس گله های مادر گوشتی در خصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی)……….. 714-2-3-2- اثر میزان تراکم در واحد سطح آشیانه خروس گله های مادرگوشتی در دوره پرورش…………………………. 734-2-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………. 744-3- متغییرهای بررسی شده در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی (23 تا 64 هفتگی)………………………………….. 764-3-1- اثر تمهیدات تغذیه ای در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی…………………………………………………………… 764-3-1-1- اثر کل انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه در دوره تولید مرغ مادر گوشتی………………………………. 764-3-1-2- اثر انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه مرغ مادر گوشتی در زمان اوج تولید تخم مرغ……………….. 794-3-2- اثر تمهیدات مدیریتی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………. 804-3-2-1- اثر مدت زمان روشنایی گله های مرغ مادر گوشتی در بلوغ جنسی…………………………………………………… 804-3-2-2- اثر نسبت اولیه خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در شروع تخمگذاری……………………………………….. 824-3-3- اثر تمهیدات محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی…………………………………………………………….. 834-3-3-1- اثر ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله های مادر گوشتی …………………………………….. 834-3-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی……………………………. 854-4- متغییرهای بررسی شده خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید (23 تا 64 هفتگی)…………………………….. 874-4-1- اثر تمهیدات تغذیه ای خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید……………………………………………………… 874-4-1-1- اثر کل پروتئین خام مصرفی سرانه خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید………………………………… 874-4-1-2- اثر پروتئین خام مصرفی سرانه (در روز) خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید……………………….. 904-4-2- اثر تمهیدات مدیریتی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید………………………………………………………. 914-4-2-1- اثر سن خروس گله های مادر گوشتی در زمان رسیدن به حداکثر مدت روشنایی در دوره تولید ………… 914-4-2-2- اثر نسبت خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در حداکثر جوجه درآوری……………………………………….. 93عنوان                                                                                                                                 صفحه4-4-3- اثر تمهیدات محیطی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید………………………………………………………… 944-4-3-1- اثر ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله های مادر گوشتی …………………………………….. 944-4-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید……………………….. 964-5-1- متغییرهای بررسی شده درخصوص مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)………………………………………………………………………………………………………………….. 984-5-1-1- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با معیار کل و قابل هضم…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 984-5-1-2- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با معیار کل و قابل هضم……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 1014-5-2- متغییرهای بررسی شده درخصوص مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی (23 تا 64 هفتگی)………………………………………………………………………………………………………………………. 1044-5-2-1- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره تولید گله های مرغ مادرگوشتی با معیار کل و قابل هضم…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 1044-5-2-2- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) خروس گله های مادرگوشتی در دوره تولید با معیار کل و قابل هضم…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 1074-6- متغییرهای بررسی شده درخصوص کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی مورد پژوهش………. 1114-6-1- اثر کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی …………………………………………………………………….. 1114-6-1-1- اثر میزان سختی کل……………………………………………………………………………………………………………………… 1114-6-1-2- اثر میزان باقیمانده تبخیر………………………………………………………………………………………………………………. 1134-6-1-3- اثر میزان قلیائیت کل…………………………………………………………………………………………………………………….. 113نتیجه گیری و پیشنهادات………………………………………………………………………………………………………………………………… 115منابع……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 118ضمائم…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 128خلاصه انگلیسی…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 136فهرست جداولعنوان                                                                                                                                 صفحه2-1- اثر زمان شروع محدودیت غذایی یك روز در میان در عملكرد مرغ مادر گوشتی……………………………………….. 142-2- اثر تأمین مقدار مساوی خوراك در برنامه یك روز در میان یا هر روزه در رشد نیمچه خروس گله های مادر گوشتی…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 152-3- تأثیر جیره غذایی پیش از تخمگذاری بر تولید مرغ های مادر گوشتی در فاصله 23 تا 56 هفتگی…………………. 182-4- تأثیر تغذیه پیش از تخمگذاری بر وزن بدن مرغ مادر گوشتی…………………………………………………………………… 182-5- انرژی قابل سوخت و ساز جیره های غذایی كه با نیمچه های لگهورن و مادر گوشتی تعیین شده اند…………… 222-6- تأثیر انرژی قابل سوخت و ساز اختصاص یافته بر عملكرد مرغ های مادر گوشتی (21 تا 61 هفتگی)………….. 242-7- تأثیر عملكرد خروس بالغ گله های مادر گوشتی در ارتباط با میزان مصرف انرژی قابل سوخت و ساز…………. 252-8- تأثیر میزان انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی خروس گله های مادر گوشتی بین 25 تا 48 هفتگی بر وزن 48 هفتگی………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 262-9- تأثیر پروتئین خام جیره غذایی بر درصد بارروی مرغ های مادر گوشتی تا سن 64 هفتگی………………………….. 292-10- تأثیر وزن و یكنواختی وزن بدن گله های مرغ مادر گوشتی بر درصد باروری و تعداد جوجه تولیدی…………. 332-11- تأثیر سن گله های مرغ مادر گوشتی در زمان تحریك نوری بر میزان توسعه دستگاه  تولیدمثلی در زمان بلوغ جنسی……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 342-12- تأثیر تحریك نوری نیمچه های مادر گوشتی در سن 120 تا 160 روزگی بر روی میزان جوجه تولیدی………. 352-13- تأثیر تحریك نوری نیمچه های مادر گوشتی در وزن 2 یا 8/1 كیلوگرم بر میزان تخم مرغ تولیدی……………… 364-1- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 534-2- تجزیه خوشه ای انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. 53عنوان                                                                                                                                 صفحه4-3- تجزیه خوشه ای انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه تا زمان تحریک نوری گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. 544-4- تجزیه خوشه ای مدت زمان استفاده از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 554-5- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 574-6- تجزیه خوشه ای یکنواختی وزن بدن گله های مرغ مادر گوشتی در سن 20 هفتگی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 574-7- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 604-8- تجزیه خوشه ای وضعیت مزرعه پرورش گله های مرغ مادر گوشتی درخصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی) با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. 604-9- تجزیه خوشه ای میزان تراکم در واحد سطح آشیانه گله های مرغ مادر گوشتی در دوره پرورش با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 624-10- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی…………………………………………………………………………………………………………… 634-11- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………… 654-12- تجزیه خوشه ای خوراک مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 654-13- تجزیه خوشه ای پروتئین خام مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 67عنوان                                                                                                                                 صفحه4-14- تجزیه خوشه ای کل پروتئین خام مصرفی سرانه در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 684-15- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………… 704-16- تجزیه خوشه ای یکنواختی وزن بدن خروس گله های مادر گوشتی در زمان تحریک نوری با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 704-17- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………… 724-18- تجزیه خوشه ای وضعیت مزرعه پرورش خروس گله های مادر گوشتی درخصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی) با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………….. 724-19- تجزیه خوشه ای میزان تراکم در واحد سطح آشیانه های خروس گله های مادر گوشتی در دوره پرورش با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………. 734-20- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………… 754-21- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 774-22- تجزیه خوشه ای کل انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………. 774-23- تجزیه خوشه ای انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه گله های مرغ مادر گوشتی در زمان اوج تولید تخم مرغ با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. 794-24- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات مدیریتی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 81عنوان                                                                                                                                 صفحه4-25- تجزیه خوشه ای مدت زمان روشنایی گله های مرغ مادر گوشتی در بلوغ جنسی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 814-26- تجزیه خوشه ای نسبت اولیه خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در شروع تخمگذاری با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 834-27- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 844-28- تجزیه خوشه ای ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 844-29- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی………………………………………………………………………………………………………………. 864-30- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 884-31- تجزیه خوشه ای کل پروتئین خام مصرفی سرانه خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 884-32- تجزیه خوشه ای پروتئین خام مصرفی سرانه (در روز) خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 914-33- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات مدیریتی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 924-34- تجزیه خوشه ای سن خروس گله های مادر گوشتی در زمان رسیدن به حداکثر مدت روشنایی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. 924-35- تجزیه خوشه ای نسبت خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در حداکثر جوجه درآوری در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………. 93عنوان                                                                                                                                 صفحه4-36- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات محیطی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 954-37- تجزیه خوشه ای ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 954-38- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید…………………………………………………………………………………………………….. 974-39- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار کل در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………. 994-40- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار قابل هضم در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………… 994-41- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار کل در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. 1004-42- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار قابل هضم در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………….. 1004-43- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار کل در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………… 1024-44- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار قابل هضم در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)…………………………………………………………. 1024-45- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار کل در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………….. 1034-46- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار قابل هضم در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………….. 103عنوان                                                                                                                                 صفحه4-47- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار کل در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………… 1054-48- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار قابل هضم در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………… 1054-49- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسیدهای متیونین+ سیستئین براساس معیار کل در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………….. 1064-50- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسیدهای متیونین+ سیستئین براساس معیار قابل هضم در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)…………………………………………………………………………………….. 1064-51- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار کل خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………. 1084-52- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار قابل هضم خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………….. 1084-53- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار کل خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید) ……………………………………………………………………………………………………………………… 1094-54- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار قابل هضم خروس گله های مادرگوشتی در دوره تولید و کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید) …………………………………………………………………………………………………………. 1094-55- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با میزان سختی کل و باقیمانده تبخیر و قلیائیت کل آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی مورد پژوهش………………………………………………………………………………………. 1124-56- تجزیه خوشه ای میزان سختی کل آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی (براساس موجودی مرغ در شروع تولید)         1124-57- تجزیه خوشه ای میزان باقیمانده تبخیر آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی (براساس موجودی مرغ در شروع تولید)   113عنوان                                                                                                                                 صفحه4-58- تجزیه خوشه ای میزان قلیائیت کل آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی (براساس موجودی مرغ در شروع تولید)        1145-1- نتایج حاصله از ضریب همبستگی و تجزیه واریانس درخصوص متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز)………………………………………………………………… 1285-2- نتایج حاصله از ضریب همبستگی و تجزیه واریانس درخصوص متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز)……………… 1295-3- نتایج حاصله از ضریب همبستگی و تجزیه واریانس درخصوص متغییرهای بررسی شده گله های مرغ مادرگوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز)………………………………………………………………… 1305-4- نتایج حاصله از ضریب همبستگی و تجزیه واریانس درخصوص متغییرهای بررسی شده خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز)………………………………………………………………… 1315-5- ارتفاع از سطح دریا (متر) در محل مزارع مرغ مادر گوشتی و کارخانه جوجه کشی گله های مورد پژوهش…… 1325-6- ارتفاع از سطح دریا (متر) در مراکز استانهای کشور…………………………………………………………………………………. 1335-7- میزان خوراک (گرم)، انرژی قابل سوخت و ساز (کیلوکالری)، پروتئین خام (گرم)، مصرفی در 4 گروه گله های مادر گوشتی مورد پژوهش به ازای تولید 1 قطعه جوجه گوشتی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) در دوره تولید (23- تا 64 هفتگی)   1345-8- میزان خوراک (گرم)، انرژی قابل سوخت و ساز (کیلوکالری)، پروتئین خام (گرم)، مصرفی توصیه شده در کتابچه راهنمای پرورش سویه مورد پژوهش به ازای تولید 1 قطعه جوجه گوشتی براساس (موجودی مرغ مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) در دوره تولید (23-64 هفتگی)     1345-9- میزان خوراک (کیلوگرم)، انرژی قابل سوخت و ساز (کیلوکالری)، پروتئین خام (كیلوگرم)، سرانه مصرفی در 4 گروه گله های مادر گوشتی مورد پژوهش از سن 23 تا 64 هفتگی (مرغ و خروس)……………………………………………………… 1355-10- میزان خوراک (کیلوگرم)، انرژی قابل سوخت و ساز (کیلوکالری)، پروتئین خام (كیلوگرم) ، سرانه مصرفی توصیه شده در کتابچه راهنمای پرورش سویه مورد پژوهش در طول دوره تولید 23 تا 64 هفتگی (مرغ و خروس)………………………………………………. 135 قیمت فایل فقط 20,900 تومان پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود. پرداخت و دانلود
برچسب ها : مقاله ارشد بررسی تأثیر عوامل مدیریتی بر صفات اقتصادی گله‌های مرغ مادر گوشتی , مرغ مادر گوشتی جوجه گوشتی انرژی قابل سوخت و ساز پروتئین خام آمینواسید
نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر

  • تهیه پوشه کار اجزاء وعناصرپوشه ي کار

    تهیه پوشه کار اجزاء وعناصرپوشه ي کار دانلود تهیه پوشه کار اجزاء وعناصرپوشه ي کار دسته بندي : کتاب » گوناگون جزئیات و دریافت عنوان تهیه پوشه کار و اجزا و عناصر اصلی پوشه کار نوع فایل وردdoc تعداد صحفه23مهمترين…

  • پاورپوینت (اسلاید) ایمنی سازی

    پاورپوینت (اسلاید) ایمنی سازی دانلود پاورپوینت (اسلاید) ایمنی سازی دسته بندي : علوم پزشکی » بهداشت عمومی جزئیات و دریافت توضیحات:پاورپوینت رشته پرستاری با موضوع ایمنی سازی در 35 اسلاید.بخشی از متن:ایمنی یا مصونیت نوعی مقاومت اختصاصی است که ممکن…

  • آداب معاشرت زندگی

    آداب معاشرت زندگی دانلود پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در میان جمع گشاده رو در تنهایی سیمایی محزون و متفکر داشت. هرگز به روی کسی خیره نگاه نمی کرد و بیشتر اوقات چشم هایش را به زمین می…

  • تحقیق خاندان هخامنشی و آغاز زندگی كوروش

    تحقیق خاندان هخامنشی و آغاز زندگی كوروش دانلود تحقیق خاندان هخامنشی و آغاز زندگی كوروش دسته: تاریخ بازدید: 8 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 33 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 33 ) نیاكان كوروش خاندان هخامنشی با این كه در…

  • موتورهای دیزلی کنترلی (آپدیت شده)

    موتورهای دیزلی کنترلی (آپدیت شده) دانلود دانلود پایان نامه مهندسی برق موتورهای دیزلی کنترلی   مقدمه: امروزه، در ورای پیشرفت‌هائی كه در زمینه‌ی تزریق سوخت موتور دیزل صورت گرفته، كاهش مصرف سوخت و افزایش در توان و گشتاور، فاكتورهای بسیار مهمی…

  • پایان نامه بررسی حقوق متهم در مرحله تحقیق و تعقیب کیفری در حقوق کیفری ایران و فقه

    پایان نامه بررسی حقوق متهم در مرحله تحقیق و تعقیب کیفری در حقوق کیفری ایران و فقه دانلود نوع فایل: word (قابل ویرایش)تعداد صفحات : 190 صفحهچکیدهمتهم فردی است که فاعل جرم تلقی شده ولی هنوز انتساب جرم به وی…

  • 367 مقاله علمی و پزشکی به فرمت ورد قابل ویرایش

    367 مقاله علمی و پزشکی به فرمت ورد قابل ویرایش دانلود 367 مقاله علمی و پزشکی به فرمت ورد قابل ویرایش   پرداخت و دانلود برچسب ها: مقاله های علمی پزشکی دانلود مقاله های علمی دانلود مقاله های پزشکی مقالات…

  • تحقیق رشته کشاورزی - نقش فتوسنتز در رشد گیاهان

    تحقیق رشته کشاورزی - نقش فتوسنتز در رشد گیاهان دانلود فهرست دید کلی.. 3 فتوسنتز. 4 رنگدانه‌های فتوسنتزی.. 5 مکانیزم جذب نور در گیرنده‌های نوری.. 5 واکنشهای نوری فتوسنتز. 6 واکنشهای تاریکی فتوسنتز. 7 چشم انداز. 7 شناخت محیط رشد:فتوسنتز.…

  • فایل اتوکد پلان معماری طبقات چهارم تا نهم مجتمع مسکونی 10 طبقه با اندازه گذاری و مبلمان کامل قابل ویرایش

    فایل اتوکد پلان معماری طبقات چهارم تا نهم مجتمع مسکونی 10 طبقه با اندازه گذاری و مبلمان کامل قابل ویرایش دانلود فایل اتوکد پلان معماری طبقات چهارم تا نهم مجتمع مسکونی 10 طبقه با اندازه گذاری و مبلمان کامل قابل…

  • پاورپوینت معرفی اجمالی نهج‌ البلاغه

    پاورپوینت معرفی اجمالی نهج‌ البلاغه دانلود دانلود پاورپوینت معرفی اجمالی نهج‌ البلاغه جهت رشته معارف اسلامی در قالب 17 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش         آوازه‌ي كتاب ستايش نهج‌البلاغه…

  • سوالات اصول حسابداری 2 (هنرستان) به همراه پاسخنامه

    سوالات اصول حسابداری 2 (هنرستان) به همراه پاسخنامه دانلود سوالات اصول حسابداری 2 (هنرستان) به همراه پاسخنامه دسته بندي : علوم انسانی » حسابداری جزئیات و دریافت توضیحات:سوالات کنکور کاردانی رشته حسابداری مربوط به  اصول حسابداری 2، شامل تست های کنکور سالهای 75…

  • دانلود پاورپوینت جایگاه رنگ در بازاریابی و تبلیغات

    دانلود پاورپوینت جایگاه رنگ در بازاریابی و تبلیغات دانلود عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت جایگاه رنگ در بازاریابی و تبلیغاتفرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 26تم زیبا و متناسب با موضوعپاورپوینت کامل و آماده ارائه   فهرست مطالب:  از روانشناسی رنگ ها چه می دانید؟روان‌شناسی…

  • پروپوزال آماده ارشد جغرافیا تحلیل فضایی ورودی شهر

    پروپوزال آماده ارشد جغرافیا تحلیل فضایی ورودی شهر دانلود پروپوزال کامل و آماده فرمت ورد قابل ویرایش نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی: منبع نویسی داخل متن و پاورقی تعداد صفحات: 9.   پرداخت و دانلود برچسب ها: دانلود…

  • دانلود پاورپوینت ایده تا فرم

    دانلود پاورپوینت ایده تا فرم دانلود عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت ایده تا فرمفرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 13پاورپوینت کامل و آماده ارائه  ‌چکیده محتوای فایلفهرست مطالب:ایده تا فرم ومو ضوع طراحیایده عملیات ذهن بر محسوساتکانسپچوال آرت یا هنر مفهومیهنرمفهومی به عنوان…

  • پاورپوینت طراحی شهری شهر بوستون

    پاورپوینت طراحی شهری شهر بوستون دانلود پاورپوینت طراحی شهری شهر بوستون دسته: معماری بازدید: 7 بار فرمت فایل: pptx حجم فایل: 8199 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 48 پاورپوینت طراحی شهری بوستون در 48 صفحه قیمت فایل فقط 8,800 تومان پس…

  • ارزیابی خرید دین پولی اسناد و اوراق بهادر در قوانین جدید بانک از منظر فقه و حقوق

    ارزیابی خرید دین پولی اسناد و اوراق بهادر در قوانین جدید بانک از منظر فقه و حقوق دانلود دانلود مقاله کارشناسی ارشد رشته حقوق ارزیابی خرید دین پولی اسناد و اوراق بهادر در قوانین جدید بانک از منظر فقه و حقوق…

  • پاورپوینت بورس اوراق بهادار 42 اسلاید به همراه فایل ورد

    پاورپوینت بورس اوراق بهادار 42 اسلاید به همراه فایل ورد دانلود دانلود پاورپوینت بورس اوراق بهادار 42 اسلاید به همراه فایل ورد جهت رشته حسابداری در قالب 42 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با…

  • پاورپوینت سیستم های پردازش اطلاعات

    پاورپوینت سیستم های پردازش اطلاعات دانلود   پرداخت و دریافت فایل برچسب ها: پاورپوینت سیستم های پردازش اطلاعات

  • پاورپوینت شناخت رنگ و استفاده آن در معماری

    پاورپوینت شناخت رنگ و استفاده آن در معماری دانلود دانلود پاورپوینت شناخت رنگ و استفاده آن در معماری جهت رشته ی معماری در قالب 62 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش  …

  • پاورپوینت بررسی انتقال حرارت و جرم در مبدل ها

    پاورپوینت بررسی انتقال حرارت و جرم در مبدل ها دانلود دانلود پاورپوینت بررسی انتقال حرارت و جرم در مبدل ها جهت رشته برق در قالب 18 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش    …

  • مقاله ترجمه شده عملکرد جزیره‌ای شبکه هوشمند DC تحت خطاهای خط توزیع DC

    مقاله ترجمه شده عملکرد جزیره‌ای شبکه هوشمند DC تحت خطاهای خط توزیع DC دانلود عنوان انگلیسی مقاله:Islanding Operation of DC Smart Grid under DC Distribution Line Faultsعنوان فارسی مقاله:عملکرد جزیره‌ای شبکه هوشمند DC تحت خطاهای خط توزیع DCسال انتشار:2015تعداد صفحات…

  • بررسی پروتکل‌های مسیریابی در شبکه‌های حسگر بی‌سیم

    بررسی پروتکل‌های مسیریابی در شبکه‌های حسگر بی‌سیم دانلود بررسی پروتکل‌های مسیریابی در شبکه‌های حسگر بی‌سیمتعداد صفحات : 51 با فرمت ورد و قابل ویرایشسمینار کامل کارشناسی ارشد همراه با شکل، نمودار، جدول، پاورقی و منابعفصل اول 81-1مقدمه 91-2 بيان مسأله…

  • آشنایی با خطوط میخی و مهر

    آشنایی با خطوط میخی و مهر دانلود دانلود مقاله آشنایی با خطوط میخی و مهرنوع فایل : Word تعداد صفحات : 36پیشگفتاردر این بخش من از چگونگی آشنایی با خطوط میخی و مهر مورد گفتگو آغاز می کنم.داستان این گونه آغاز شد که ۳…

  • پاورپوینت پیشرفت های علمی مسلمانان درس 9 مطالعات اجتماعی پایه ششم دبستان

    پاورپوینت پیشرفت های علمی مسلمانان درس 9 مطالعات اجتماعی پایه ششم دبستان دانلود عنوان:  پاورپوینت پیشرفت های علمی مسلمانان درس 9 مطالعات اجتماعی پایه ششم دبستانفرمت: ppt پاورپوینت قابل ویرایششامل: 16 اسلاید  این پاورپوینت جذاب، قابل ویرایش بوده و کاملاً…

  • پرسشنامه شخصیتی چند جنبه ای (برن رویتر)

    پرسشنامه شخصیتی چند جنبه ای (برن رویتر) دانلود پرسشنامه شخصیتی چند جنبه ای (برن رویتر) دسته بندي : علوم انسانی » روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت دانلود پرسشنامه استاندارد شخصیتی چند جنبه ای (برن رویتر)، در قالب word…

  • پاورپوینت ادارك و ياد گيري: درك و سازگاري با محيط كار

    پاورپوینت ادارك و ياد گيري: درك و سازگاري با محيط كار دانلود پاورپوینت ادارك و ياد گيري: درك و سازگاري با محيط كار دسته بندي : علوم انسانی » مدیریت جزئیات و دریافت توضیحات:پاورپوینت ارائه کلاسی رشته مدیریت با موضوع…

  • معرفی قطعات الکترونیکی به همراه تصاویر هر یک

    معرفی قطعات الکترونیکی به همراه تصاویر هر یک دانلود   پرداخت و دانلود برچسب ها: معرفی قطعات الکترونیکی همراه تصاویر معرفی قطعات الکترونیکی به همراه تصاویر هر یک دسته بندی: فنی و مهندسی » برق ، الکترونیک ، مخابرات تعداد…

  • تحقیق ترکان پارسي گوي يا خوبان پارسي گوي؟ نگاهی دوباره به صورت صحيح يکي از بيت هاي چالش برانگيز حافظ

    تحقیق ترکان پارسي گوي يا خوبان پارسي گوي؟ نگاهی دوباره به صورت صحيح يکي از بيت هاي چالش برانگيز حافظ دانلود دانلود تحقیق با موضوع ترکان پارسي گوي يا خوبان پارسي گوي؟ نگاهی دوباره به صورت صحيح يکي از بيت…

  • تحقیق آماده حقوق - ازدواج و تابعیت زن ایرانی

    تحقیق آماده حقوق - ازدواج و تابعیت زن ایرانی دانلود تحقیق آماده حقوق - ازدواج و تابعیت زن ایرانیتعداد صفحات : 30 با فرمت ورد و قابل ویرایش«ازدواج» و «تابعیت» دو دسته ارتباط احوال شخصیه توصیف شده که در قلمرو…

  • نقشه طبقه بندی خاک ایران

    نقشه طبقه بندی خاک ایران دانلود نقشه طبقه بندی خاک ایرانمفید برای رشته های مهندسی آب، عمران   پرداخت و دانلود برچسب ها: دانلود نقشه طبقه بندی خاک ایران نقشه طبقه بندی خاک ایران طبقه بندی خاک ایران خاک ایران…

  • پژوهش تعاریف مفهومی تصادفات و علل تصادفات

    پژوهش تعاریف مفهومی تصادفات و علل تصادفات دانلود پژوهش تعاریف مفهومی تصادفات و علل تصادفات دسته بندي : علوم انسانی » علوم اجتماعی جزئیات و دریافت توضیحات:دانلود پژوهش با موضوع تعاریف مفهومی تصادفات و علل تصادفات،در قالب doc و در…

  • دانلود پایان نامه بررسي تأثير سن زنان در رضايت زناشويي

    دانلود پایان نامه بررسي تأثير سن زنان در رضايت زناشويي دانلود دانلود پایان نامه بررسي تأثير سن زنان در رضايت زناشوييپايان نامه جهت اخذ درجه كارشناسی رشته مشاوره نوع فایل : Word تعداد صفحات :  53فهرست مطالبفصل اول(كليات تحقيق)مقدمه 2بيان مسئله 3فرضيه 4اهميت و ضرورت تحقيق…

  • پاورپوینت تمدن بین النهرین

    پاورپوینت تمدن بین النهرین دانلود پاورپوینت تمدن بین النهرین دسته بندي : علوم انسانی » تاریخ و ادبیات جزئیات و دریافت توضیحات:پاورپوینت با موضوع تمدن بین النهرین، در قالب ppt و در 31 اسلاید، قابل ویرایش.بخشی از متن پاورپوینت:مقدمه:از دیر…

  • مدل سازی ترانسفورمر با اثر اشباع

    مدل سازی ترانسفورمر با اثر اشباع دانلود دانلود پایان نامه مهندسی برق مدل سازی ترانسفورمر با اثر اشباع   چکیده در این پایان نامه بصورت مشروح به مدلسازی ترانسفورماتور با اثر اشباع خواهیم پرداخت و ابتدا از مدلسازی ترانسفورماتور ایده-ال…

  • گزارش آزمایشگاه شکل دادن فلزات - آزمایش برش

    گزارش آزمایشگاه شکل دادن فلزات - آزمایش برش دانلود گزارش آزمایشگاه شکل دادن فلزات - آزمایش برش فهرست مطالبچکیده 1مقدمه 2تئوری 3فرآیند برشکاری 3متغیرهای اصلی در این فرآیند 3تفاوت های بین آزمون های تک برشی و آزمون های دوبرشی 6انواع…